Çevrim İçi Konferans "Bireysel Kariyer Gelişimi"

07 Haziran 2021 Pazartesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz tarafından 02 Haziran Çarşamba günü Rize Vali Yardımcısı Bayram Sağır'ın konuşmacı olduğu "Bireysel Kariyer Gelişimi" konulu çevrimiçi konferans düzenlendi. Konferans'a öğretim elemanlarımızın yanı sıra çok sayıda öğrencimiz katıldı. Konferansta; hem kendi deneyim ve tecrübelerini hem de kariyer gelişimi hakkında düşüncelerini aktaran Vali Yardımcısı Sağır, gençlerin kariyer planlaması yaparken dikkat etmesi gereken hususlar hakkında da bilgi verdi. Konferansın son bölümünde soru cevap kısmına geçilerek öğrencilerin; işsizlik, salgınla mücadele, üniversitelerin açılıp açılamayacağı gibi konulardaki sorularına, Sağır, içtenlikle cevap verdi.