YÖK’ten Önlisans Programımıza Onay

06 Mart 2020 Cuma

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Üniversitemiz bünyesinde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı açılmasına onay verdi.

Üniversitemiz Senatosu, Rize-Artvin Havalimanının yakın zamanda faaliyete geçecek olması dolayısıyla ortaya çıkacak eleman ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmak için %99 doluluk oranına sahip bölgemizdeki bir çok üniversitede bulunmayan Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programının açılması kararı almıştı.

YÖK tarafından yapılan yazılı açıklamada; Üniversitemizin Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Ulaştırma Hizmetleri Bölümüne bağlı olarak Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı açılması konusundaki teklifi, Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve teklif uygun görülerek programın açılmasına onay verilmiştir.