Çevrim İçi Konferans “Lojistik Sektörü Örnek Olay Analizleri”

11 Aralık 2020 Cuma

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Google Meet üzerinden yapılan “Lojistik Sektörü Örnek Olay Analizleri” başlıklı Çevrimiçi Konferans ile İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Arş.Gör. ve Lojistik Uzmanı Burak Deligönül ile bir araya geldi. Sayın Deligönül sunumunun ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Çevrim içi konferans Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Vildan Yavuz ve Bölüm Başkanları ile birlikte okulumuz hocalarının katılımıyla gerçekleşti. Çevrim içi konferans öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Öğr.Gör. Seher Somuncu gerçekleştirilen etkinliğin öğrencilere kattığı değerden ötürü Sayın Deligönül’ e teşekkürlerini iletti. Sayın Deligönül ise gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti.