2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Stajları Hakkında

01 Haziran 2020 Pazartesi

Küresel anlamda yaşadığımız Pandemi süreci nedeniyle siz kıymetli öğrencilerimizin stajlarla ilgili sorun yaşayıp mağdur olmaması için aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1- 2.sınıf öğrencilerimizin, 2020 yaz dönemiyle sınırlı kalmak kaydıyla staj yeri bulamamışlarsa, stajlarını; sunum, ödev, rapor, araştırma, proje vb. şeklinde  yapabilmelerine,

2- Staj yeri bulan 2. sınıf öğrencilerimizin, tüm yasal sorumlulukları kabul etmeleri şartıyla; stajlarını 15 iş gün şeklinde yapabilmelerine ve staj dosyalarını şahsen veya posta yoluyla ilgili Bölüm Başkanlıklarına ulaştırmalarına,

3- Yüksekokulumuz 1. sınıf öğrencilerinin staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluluğu üstlenmeleri koşuluyla sadece bu yaz dönemi için 15 iş günü şeklinde stajlarını tamamlamalarına; staj yeri bulamayan 1. sınıf öğrencilerimizin stajlarının 2020-2021 eğitim öğretim yılına ertelenmesine karar verilmiştir.

Öğrencilerimizin süreci web sayfamızdan takip etmeleri, konuyla ilgili bölüm başkanlıklarıyla irtibat halinde olmaları yararlarına olacaktır.